Tuesday, May 20, 2008

noktasizvirgul.s08e05.there's.no adventure.like.life.hdtv.xvid.avi

Previously on NoktasizvirguL


Önceki bölümlerimizde, uzun saçlı Bilgisayar Mühendisi olmaya çalışan yazarımız, kendini okuluna vermiş, ne amaçla ve neden okulda okuduğunu, derslere neden girdiğini, hayatının amacının ne olduğunu unutmuş bir şekilde yaşamına devam ediyordu. Hayatı sorgulamayı bırakmış bir şekilde devam ederken bi gün staj başvurusu için CV yazması gerektiğinde hayat ona kendini ve geleceğini tekrar hatırlatmıştı. Tam baş karakterimiz NoktasizvirguL CV’sinin “Kariyer Hedefleri” kısmını yazmakta zorlanırken önceki bölüm bitmişti.

S08E05

Karakterimiz yine bir süper kahramana yakışır bir şekilde yağmurlu havada bir binanın üstünden insanlığı izlerken artık saçlarının kesilmesine karar verir ve bu kararında sanırım kararlıdır. Daha önceki “yeter uleyn artık kestiriyorum” çıkışlarından biri değildir bu ve Münir Berber bunun ne kadar mantıklı ve yerinde bir karar olduğunu çok güzel bir şekilde ispatlar.

Her bahar dönemi gibi bu bahar döneminde de başarısız mı olacağım korkusuyla döneme başlayan karakterimiz döneme sıkıca sarılmakta ve cidden öğrencilik kariyerinin en ağır çalışmalarını yapmaktadır, ancak makus talih bir tekerrür edası ile yine onu üzer, ancak yıldıramaz. Sonuç olarak bir süper kahraman filmin sonuna kadar ne kadar başarısızlıklar yaşasa da filmin sonunda zafere ulaşacak olan odur.

Kenan Doğulu, Kargo, Hayko Cepkin, Şebnem Ferah ve Sezen Aksu konserleri ile finaller öncesi moral toplayan baş kahramanımız, karpuzlu votkası ile konserden konsere koşmaktadır. Kenan konserindeki uyanık davranışı, Kargo konserine nasıl gittiğini kendi bile bilmeyişi, Hayko&Şebo konserindeki üstün plan ve program yeteneği, Sezen Aksu konserindeki – hay allah Sezen Aksu konserinde anlatılacak bir şey yok ki bu cümleye nereden girdim ben - o muhteşem atmosferi ile karakterimiz kişisel özelliklerini sergilemiş ve finaller öncesindeki çok değerli o 4-5 günlük boş zaman zarfını eğlenerek geçirmiştir. Acaba kahramanımız bu kadar riske girdikten sonra halen umudunu yitirmeden devam edebilecek mi?

----------------Spoiler------------------

Savaş bir sonraki bölümde devam edecektir, herkes katili uşak zannederken esas katil aşçıdır. Adam aslında ölüymüş. Bunların hepsi rüya filmin sonunda uyanacak. Tabiki iyiler kazanacak. O kadar da güzel aşk olmaz onlar ancak filmlerde olur diyenlerle aynı görüşteyim. Aşağıya bir lik koyduysam o benim CV'imdir.

---------------EndOfSpoiler------------





hahaaaa saçlar süper oldu ama....

3 yorum:

Cansu said...

Keşke kestirmeseymişsin yahu:)uzun saç her daim güzeldir:)

birbilen said...

En sonun da kestir kestir dedim ve oldu basinin etini yedim ama degdi gercekten. Bir c++ odevi sonrasinda saat 4 sularinda saclarini kuruttugun fotografi hatirliyorum( Ben Wallece halt etmis) da gercekten iyi oldu. Filmin sonu hakkinda sen kos bir yag al ne olur ne olmaz...
anladin sen onu:D

Ece said...

evet müthis oldu sacların, artık bölümün en yakısıklı insanları listesine girersin(tercihlerin biz kızları baglamaz o ayrı):p ayrıca tüm erkekler kısa saclı daha yakısıklıdır. :D