Wednesday, March 03, 2010

Hallelujah Düellujah!

Şimdi kim ne derse desin bu noktasizvirgul iyi çocuk, iyi dediğim öyle iyilik yapmayı seven birisi değil. Aslına bakarsanız kötülük yapmayı epey epey seviyor. Çünkü artık kötülüğün daha zevkli ve daha heyacanlı olduğunu biliyor. Hep kendinin söylediği gibi gri dunyada siyahlar daha çok dikkat çekiyor. Mesela artık düşene yardım etmiyor, ama tekme de atmıyor. Nasıl anlatayım böyle önce elini uzatıp, tam düşen tutacakken geri çekiyor. Değişik bir psikoloji, çok gülen bir depresif aslında kendini. Evet depresyon kelimesini sevmiyor ama depresyonu seviyor.



Bırakalım noktasizvirgul'ü de geçen gün Latife'yi gördüm ben, çok değişmiş farklılaşmış dışı ama tahminimce içi aynı. Sadece bilmiyor ki kilo alan kendisi değil, aslında şirketlerdeki aynalar şişman gösteriyor onu. Sadece onu değil hepimizi. Yemekhanede hayalet gibiler, aynı masada 5 tane aynı şirketin çalışanı oturup yemek yiyorlar, birbirlerinin adlarını dahi bilmiyorlar. Bu tamamen senin suçun Latife, hiç inkar etmeye kalkışma.



Evet ayıpsa ayıp, sapıklıksa sapıklık. Beni yüz yüze tanıyan herkese sesleniyorum buradan, hem cinsel hem mental sapığım. Dilimden sildiğim cümleleri söyleseydim eğer bu toplum beni kabul etmezdi. Ondandır ki çoğunuzla konuşmuyorum zaten.



Sen şahıs önemli diyorsun ben içerik. Sen insanları seviyorsun ben düşündüklerini. Emin ol cehennemde hiç bir insanın önemi olmayacak, sadece düşüncelerimiz için orda olacağız. Eğer sen deniz kenarındaki kayada oturduğumuz gün söylediklerini halen düşünüyorsan, emin ol yanlız kalacaksın, karanlık odalarının duvarlarına posterini asacak genç kızlar, ama sen yanlız kalacaksın.

Baktığın yerin benimle alakası yok, duydukların da benim cümlelerim değil. Cesaretin varsa tanı beni, bakalım başedebilecek misin?

Saygılar,
Şemsettin.

4 yorum:

redrospect said...

peki hemen ekmeği ve abur cuburu kesip spora başlıyorum :(

Norbara said...

iki insanın arasında ki yeni yada eski ilişkilerin arasında sen kimsin orospu çocuğu? çoluk ve de çocuksun üstelik de çok çirkinsin.senin ananı sikerim, üstüne üstelik ben de ankarada yaşıyorum eğer bir derdin varsa ve götün yerse karşıma çıkarsın

NoktasizvirguL said...

Spora gitme, beni gör!

NoktasizvirguL said...

@marco,
Evet çoluk çocuğum ama senin gibi sübyancı değilim. En son senin hakkında bişeyler duyduğumda 38 yaşındaydın ve 18 yaşındaki bir kıza sarkıntılık yapıyordun. Ahlaksızlıklarına ahlaksızlıkla cevap vermeyeceğim, senin gibi kabadayı tavırlara da girmeyeceğim.

Benim seninle derdim tasam yok, anonymous yorumlarınla renk kattın hatta bloga. Adam ol da böyle isminle cisminle yaz. Ne de olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz. Eski davaları o kadar karıştırmak istiyorsan, ödlek gibi davranmasaydın da bunca zamandır kendi hesabın ile yazsaydın.

Benim ismim adım sanım herşeyim ortada, istersen ulaşırsın bana yüz yüze de görüşüz. Klavye delikanlılığı yapma, al telefonumu alabildiğin kaynaklardan görüşelim