Friday, June 20, 2008

Hırvatistan (Croatia) - Türkiye (Turkey) EURO 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : Hırvatistan 1 - 1 Türkiye
Devre Arası: (0 - 0)
Penaltılar : (1 - 3)



Goller:
119' I. Klasnic
120' S. Sentürk


penalty shoot-out :
L. Modric [0 - 1] A. Turan
D. Srna [1 - 2] S. Sentürk
I. Rakitic [1 - 3] H. Altintop
M. Petric [1 - 3]

GOLLER Download - İndir

PENALTILAR Download - İndir

Thursday, June 19, 2008

Portekiz(Portugal) - Almanya (Germany) EURO 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu: Portekiz 2 - 3 Almanya
Devre Arası: (1-2)



Goller :
22' B. Schweinsteiger
26' M. Klose
40' N. Gomes
61' M. Ballack
87' H. Postiga

Download - İndir

Wednesday, June 18, 2008

Yünanistan ( Greece) - İspanya (Spain) Euro 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : Yünanistan 1 - 2 İspanya
Devre Arası:(1- 0)



Goller :
42' A. Charisteas
61' R.D.l. Red
88' D. Guiza

Download - İndir

Rusya (Russia) - İsveç (Sweden) EURO 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : Rusya 2 - 0 İsveç
Devre Arası : (1 - 0)



Goller :
24' R. Pavlyuchenko
50' A. Arshavin

Download - İndir

Tuesday, June 17, 2008

Fransa ( France) - İtalya (İtaly) EURO 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : Fransa 0 - 2 İtalya
Devre Arası: (0-1)



Goller :
25' A. Pirlo (pen.)
62' D.D. Rossi

Download - İndir

Hollanda (Netherlands) - Romanya (Romania) EURO 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : Hollanda 2 - 0 Romanya
Devre Arası: (0-0)



Goller :
54' K.J. Huntelaar
87' R.v. Persie

Download - İndir

EURO 2008 B Grubu Maçlarının Golleri



B Avusturya (Austria) - Almanya (Germany) 0 - 1

B Polonya (Poland) - Hırvatistan (Croatia) 0 - 1

Türkiye (Turkey) - Çek Cumhuriyeti (Czech Republic) EURO 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : Türkiye 3 - 2 Çek Cumhuriyeti
Devre Arası : (0-1)



Goller :
34' J. Koller
62' J. Plasil
75' A. Turan
87' N. Kahveci
89' N. Kahveci

Download - İndir

İsviçre (Switzerland) - Portekiz (Portugal) EURO 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : İsviçre 2 - 0 Portekiz
Devre Arası : (0-0)



Goller :
71' H. Yakin
83' H. Yakin (pen.)

Download - İndir


Sunday, June 15, 2008

ÖSS 2008 Soruları

Birkaç dakika içinde 2008 ÖSS soruları burada...
2008

ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI (ÖSS)

SORU KİTAPÇIKLARI VE YANITLARI

Sınav Tarihi: 15.06.2008
Ön Kapak
Genel Açıklama
Birinci Bölümİkinci Bölüm

Türkçe Testi (Tür)

Edebiyat Sosyal Bilimler Testi (Ed-Sos)

Sosyal Bilimler Testi (Sos-1)

Sosyal Bilimler Testi (Sos-2)

Matematik Testi (Mat-1)

Matematik Testi (Mat-2)

Fen Bilimleri Testi (Fen-1)

Fen Bilimleri Testi (Fen-2)

Arka Kapak
Cevap Anahtarı

Saturday, June 14, 2008

Yünanistan ( Greece) - Rusya (Russia) Euro 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : Yünanistan 0 - 1 Rusya
Devre Arası : (0-1)



Gol : 33' K. Zyrianov

Download - İndir

İspanya (Spain) - İsveç (Sweden) EURO 2008 Gol Videosu

Maç Sonucu : İspanya 2 - 1 İsveç
Devre Arası : (1 - 1)


Goller:
15' - F. Torres
34' - Z. Ibrahimovic
90' - D. Villa

Download -İndir


EURO 2008 Gol Videoları ve Son Dakika Sonuçları

Futbol ile ilgilenen herkesin pür dikkat televizyona kitlendiği şu günlerde pek çok insan 90 dakikasını televizyonda maçı izlemeye ayıramayacak kadar yoğun. Ama her spor sever bu turnuvada atılan golleri izlemek için de meraklı. Bu yüzden EURO 2008 boyunca sitemde bir hizmet vermeye karar verdim, UEFA'nın engellemesiyle youtube golleri yayınlayamıyor, ancak bizim gibi bağımsız site sahipleri yayınlayabilir.

UEFA'ya remeidos'un dediği gibi "İnternet büyük bir dünyadır ama babamızın malı değildir." Diyorum ve bundan her maç bittikten birkaç dakika sonra gol videolarının sitemde yer alacağını siz okurlarıma bildiriyorum.

Tabiki geçtiğimiz maçları kaçıranlar için de hizmetimiz hazır. Buyrun EURO 2008 deki geçmiş tüm goller:

Switzerland vs. Czech Republic 0 - 1
Portugal vs. Turkey 2 - 0
Austria vs. Croatia 0 - 1
Germany vs. Poland 2 - 0
Romania vs. France 0 - 0 Holland vs. Italy 3 - 0
Spain vs. Russia 4 - 1
Greece vs. Sweden 0 - 2
Czech Republic vs. Portugal 1 - 3
Switzerland vs. Turkey 1 - 2
Croatia vs. Germany 2 - 1
Austria vs. Poland 1 - 1
Italy vs. Romania 1 - 1
Holland vs. France 4 - 1


Romanya Fransa maçının golleri olmadığı için vidyosu da elimde yok. Bü günün maçları akşam maç bitiminde elinizde :) Büyük ihtimalle onları gömülü olarak koyarım.

Monday, June 09, 2008

Kestik !!!







Normal düzende bu yazının baslıgı '07- '08 NoktasizvirguL'u tanıma dönemi v2.0 olacaktı ancak yayınımızı son dakika olaylarıyla kesiyoruz.





Kestik !!!

Öncelikle Türkiye Milli Futbol Takımı hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Okuyanlarımın çoğuun bildiği gibi Football Manager dışında pek fazla teknik bilgim yok takım yönetmek ve futbol taktikleri hakkında, yani anlayacağız gibi her futbol ile ilgilenen Türk genci gibi futbol ustası olduğumu iddaa etmiyorum. Sadece futboldan hiç birşey bilmeyen bir analizci gibi davranacağım. Dün futbolu Portekiz oynadı, biz sadece izledik. Portekiz'in gerçek performansını sergilemesini engelledik sadece diye düşünüyorum, çünkü takımın beyni olarak Cristiano Ronaldo sahadaydı ve onu durdurduk. Ancak sanırım Fatih Terim onu durdurun zaten gol atamazlar gibisinden birşey söylemiş olsa gerek ki Simao ve Moutinho'yu sahada resmen serbest bıraktık, ki Simao cidden formunun zirvesinde bu yıl. Sahada ben çok Türk Milleti az takım gördüğümü söyleyebilirim. Birbirinden habersiz 11 kişi sahada dolandıkça biz bu gruptan çıkamayız.Milli takım bu sene televizyonlarda çok fazla desteklenmiyor mu ??

Kestik !!!

Spor da bir yere kadar diyorsanız benden size bir tavsiye. 21 !!. Sinamalarımıza daha yeni gelen film, bilgisayarımda uzun süredir izlenmeyi bekliyordu. Oktay Ege Kozak'ın yazısını okuduktan sonra film hakkında biraz umutsuzluğa kapılsam da film gerçekten hoşuma gitti. Oktay Ege Kozak'ın da dediği gibi "21, Ocean’s serisi ve Tutku (Rounders) arasında bir yerde durmayı amaçlıyor. Hem Vegas’ın ışıltısı ve eğlencesi üzerine stilize bir eğlencelik, hem de yüksek rakamlı kumarın tehlikesi ve sömürüsü üzerine bir ahlâk hikayesi ortaya koymak istiyor. İşin sonunda ışıltılı Hollywood/Vegas karması ağırlığını basıyor ve kolay unutulabilir bir yapım olarak sonuçlanıyor 21." Filmin gerçek hayat öyküsü olması da filmi gerçekten çekici hale getiriyor. Filmin konusu hakkında pek birşey okumayı sevmediğim için burada filmden pek fazla bahsetmeyeceğim ama dikkat ettiğim noktaları belirteceğim.

  • Kitapta (Bringing Down The House) MIT Blackjack grubunun en başarılı üyesi Asyalı Jeff Ma nedense filmde Ben Campell olmuş.
  • Kitapta gruptaki çoğu karakter Asyalı iken filmde sadece 1 kişi asyalı, o da hırsızlıktan ve teknolojik aletlerden kafasını kaldırıp blackjack ile ilgili hiç bir şey yapmıyor. Hollywood halen etnik çeşitlilik sorunları yaşıyor.
  • Birçok kumarhaneye gitmelerine rağmen her kumarhanede aynı güvenlik görevlilerin var olmasını anlayamadım, ama daha sonra bu Vegas'daki kumarhaneler anlaşıp ortak bir güvenlik ile çalışıyorlardır diye kılıf uyurdum, bilgisi olan beni aydınlatsın.
  • Jim Sturgess öğrenciyken çok çirkin, parayı görünce yakışıklılaşıyor. Bu da bir erkeğin kendine bakmasının ne kadar önemli olduğuu bize gösteriyor.
  • Superman Returns'den tanıdğımız Lois Lane, bu sefer karşımıza Jill Taylor olarak çıkıyor. Bu işim lamı cimi yok Kate Bosworth son derece göz alıcı bir kadın. Bu arada supermodel dahi nasıl oluyor anlamadım. Bunun canlı örneği varsa birisi bana gösterbilir mi?
not : ps diye not atanlara uyuz olurum. not 2: Kestik!! fikrinin bloglardaki sahibi oky'ye burdan sevgilerimi saygılarımı sunarım. not 3: Film ve şahıslar hakkında gerekli linkleri verecektim ancak yeni template'in azizliğine uğradım. Bu da bize gösteriyor ki N.v.. yeni bir tasarımla yakında karşınızda.

Motor !!!

Thursday, June 05, 2008

2007 - 2008 NoktasizvirguL'u Tanıma Dönemi

Mademki anlatmak istiyorum geçtiğimiz dönemi, düzenli bir şekilde anlatayım en azından dedim kendi kendime. Tanıdığım insanların bir listesini yapmaya çalıştım. Çalıştım diyorum çünkü yapamadım. Daha yapmaya çalıştığım listeyi sileli 25 saniye olmamıştır sanırım. İnsanları kategorilere ayıramıyorum, bunu farkettim biraz önce. Yani bir insanı unutacağım diye telaşlandım, facebook'u aradım; birilerinin soyadlarını hatırlayamadım veya bilmiyordum, sordum öğrendim. Ama baktım ki böyle bir çalışma sonuçlanmayacak. Sonuç olarak bazılarını unutup yazamayacağım ama ayıp olacak. O yüzden onca insandan bahsetmek yerine yine kendimden bahsetmeye karar verdim.

Geçtiğimiz sene'yi öncelikle ikiye bölmek istiyorum. 2007 sonu ve 2008 başı olarak. Hatta anlatacağım insan olan Mehmet Ali'yi de ikiye bölmek istiyorum, okuldaki ve dışardaki diye. Bu iki kategoriyi tek tek işleyeceğiz şimdi.

2007 Sonu Okuldaki Mali:
Bu Mali, okulumuzdaki Güz dönemi olarak bilinen dönemde, Bilkent sınırları içerisindekidir. Lütfen başkalarıyla karıştırmayın, taklitlerinden sakının. Şimdi bu Mali ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Böyle yazdım ama bırakamıyoruz çünkü o çok değiştiği için buraya gelip yazamıyor. Neyse onu size ben anlatayım. 07'nin sonunda okulda birşey yoktu sanırsam tam olarak. Saçım uzundu ve tam techizatlı bir süpürgeye benziyordu. Hatta size bir söz vereyim, eğer Kemal o duş sonrasındaki halimi çektiği resmi verirse tam bu cümlelerin yanına koyacağım o resmi. Güz döneminde bizde değişik bir çalışma düzeni oturmuştu. Bakın oturmuştu diyorum ama hemencecik geri kalktığını belirtmeliyim sanırım. Bu arada unutmadan "erotik"e selamlarımı sevgilerimi ve saygılarımı iletmek istiyorum. (Erotik 75 çalışma odasının tam karşısında, 76. yurtta kalan bir hanım evladımız. Odasından cama vuran ışıkların rengini ve bu renklerdeki çeşitliliği görseniz eminim beni daha iyi anlayacaksınız.)

2007 Sonu Okul Dışındaki Mali: 07-Güz dediğimizde Mali'nin aklına sanırsam sadece bir şey gelecek: DOST'luk. Hani hayatınızda kaybetmemek için dua ettiğiniz, yanında olduğunda içinizin mutlu olduğu ve hiç bir zaman sıkılmadığınız insanlar vardır ya... İşte onlardan birkaç tanesine sahiptim ben 07 bitmeden önce. Hele ki içlerinden bir tanesi vardı, beni tanıyanlar hemen anlayacaktır, onun gibi bir dost daha bulamayacağım sanırım. İşte onu 07'nin sonunda kaybettiği için sanırım 07'nin adı artık onun için DOST.
Daha sonra başıma çok daha enteresan olayların geldiğini söylemeliyim. Tekila vakası, Tekila vakası reloaded, Kemal'i (bizimki değil askerde olan) Askere yolculama gecesi, Tribal vakası, Keçiören vakası, Mal Olduk Yaa Vakası ve daha neler... Uzun süredir yazı yazmadığım için okurların hiçbirinin bu olaylardan haberi yok ama hepsini tek tek anlatacağım, birazcık merak edin şimdilik. Pekçok yeni insanla tanıştım, ancak 07 Okul dışı Mali'sinin öğrendiği en büyük şey sanırsam "güvenme" oldu. Kaybetme korkusu yeni dost edinememe sebep oldu sanırsam.

Devamı için bizi takip edin...

Tuesday, June 03, 2008

Pro Sürüme Yükselt ??!!