Thursday, June 05, 2008

2007 - 2008 NoktasizvirguL'u Tanıma Dönemi

Mademki anlatmak istiyorum geçtiğimiz dönemi, düzenli bir şekilde anlatayım en azından dedim kendi kendime. Tanıdığım insanların bir listesini yapmaya çalıştım. Çalıştım diyorum çünkü yapamadım. Daha yapmaya çalıştığım listeyi sileli 25 saniye olmamıştır sanırım. İnsanları kategorilere ayıramıyorum, bunu farkettim biraz önce. Yani bir insanı unutacağım diye telaşlandım, facebook'u aradım; birilerinin soyadlarını hatırlayamadım veya bilmiyordum, sordum öğrendim. Ama baktım ki böyle bir çalışma sonuçlanmayacak. Sonuç olarak bazılarını unutup yazamayacağım ama ayıp olacak. O yüzden onca insandan bahsetmek yerine yine kendimden bahsetmeye karar verdim.

Geçtiğimiz sene'yi öncelikle ikiye bölmek istiyorum. 2007 sonu ve 2008 başı olarak. Hatta anlatacağım insan olan Mehmet Ali'yi de ikiye bölmek istiyorum, okuldaki ve dışardaki diye. Bu iki kategoriyi tek tek işleyeceğiz şimdi.

2007 Sonu Okuldaki Mali:
Bu Mali, okulumuzdaki Güz dönemi olarak bilinen dönemde, Bilkent sınırları içerisindekidir. Lütfen başkalarıyla karıştırmayın, taklitlerinden sakının. Şimdi bu Mali ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Böyle yazdım ama bırakamıyoruz çünkü o çok değiştiği için buraya gelip yazamıyor. Neyse onu size ben anlatayım. 07'nin sonunda okulda birşey yoktu sanırsam tam olarak. Saçım uzundu ve tam techizatlı bir süpürgeye benziyordu. Hatta size bir söz vereyim, eğer Kemal o duş sonrasındaki halimi çektiği resmi verirse tam bu cümlelerin yanına koyacağım o resmi. Güz döneminde bizde değişik bir çalışma düzeni oturmuştu. Bakın oturmuştu diyorum ama hemencecik geri kalktığını belirtmeliyim sanırım. Bu arada unutmadan "erotik"e selamlarımı sevgilerimi ve saygılarımı iletmek istiyorum. (Erotik 75 çalışma odasının tam karşısında, 76. yurtta kalan bir hanım evladımız. Odasından cama vuran ışıkların rengini ve bu renklerdeki çeşitliliği görseniz eminim beni daha iyi anlayacaksınız.)

2007 Sonu Okul Dışındaki Mali: 07-Güz dediğimizde Mali'nin aklına sanırsam sadece bir şey gelecek: DOST'luk. Hani hayatınızda kaybetmemek için dua ettiğiniz, yanında olduğunda içinizin mutlu olduğu ve hiç bir zaman sıkılmadığınız insanlar vardır ya... İşte onlardan birkaç tanesine sahiptim ben 07 bitmeden önce. Hele ki içlerinden bir tanesi vardı, beni tanıyanlar hemen anlayacaktır, onun gibi bir dost daha bulamayacağım sanırım. İşte onu 07'nin sonunda kaybettiği için sanırım 07'nin adı artık onun için DOST.
Daha sonra başıma çok daha enteresan olayların geldiğini söylemeliyim. Tekila vakası, Tekila vakası reloaded, Kemal'i (bizimki değil askerde olan) Askere yolculama gecesi, Tribal vakası, Keçiören vakası, Mal Olduk Yaa Vakası ve daha neler... Uzun süredir yazı yazmadığım için okurların hiçbirinin bu olaylardan haberi yok ama hepsini tek tek anlatacağım, birazcık merak edin şimdilik. Pekçok yeni insanla tanıştım, ancak 07 Okul dışı Mali'sinin öğrendiği en büyük şey sanırsam "güvenme" oldu. Kaybetme korkusu yeni dost edinememe sebep oldu sanırsam.

Devamı için bizi takip edin...

2 yorum:

birbilen said...

Evet ben daha cok okuldaki maliyi gordum. Aslinda buna da memnunum ne de olsa atesi icat etmeye insanlari tesvik eden maliyi gormek beni pek mutlu etmez herhalde amma velakin okul icindeki maliyi gayet severim ii cocuktur canim elimde buyudu kerata:D

NoktasizvirguL said...

Ateşi bulun ateşi icat edin bana....


Hahahahahahahhah...